Home  >  Referenties

Een selectie van geregistreerde merken

Wat vinden onze klanten van Merkenbureau Van Asselt?

Dynamic Ear Company B.V.

Naam: Jan-Willem Meinesz
Functie: Managing Director

Zeer goede verstand van zaken en een vlotte en efficiënte communicatie

Tema Fine Foods B.V.


Naam: Michiel Gerits
Functie: Vice Director

Sinds vele jaren ondersteunt Merkenbureau van Asselt ons op het gebied van merkenrechten. Dit varieert van de registratie van nieuwe merken, bewaking van bestaande merken tot het adviseren en ondersteunen in geval van geschillen. Wij zijn zeer tevreden over Merkenbureau van Asselt. Vragen worden snel beantwoord en het advies is bruikbaar en duidelijk. We zijn blij dat we al onze merkregistraties bij Gilbert van Asselt in beheer hebben.

AXXU FASHION GROUP B.V.

GABBIANO

Naam: Musa Rashid
Functie: Director Export

Merkenbureau Van Asselt is ons vertrouwd adres voor al onze merkregistraties in Europa en Wereldwijd. Wij zijn meer dan 10 jaar klant bij Gilbert.
Wat wij zeer prettig ervaren bij dit bedrijf is het persoonlijke contact. De lijntjes zijn zeer kort en de bereikbaarheid is zeer goed.

Als er dringende zaken zijn dan wordt hier heel adequaat op gereageerd.
De heer Gilbert Van Asselt is persoonlijk op de hoogte van de dossiers en kan je dan ook zeer professioneel adviseren.

Hij zal je op een eerlijke en duidelijke manier adviseren wat de mogelijkheden zijn en welke paden volgens hem bewandeld kunnen worden.

Dan is het aan ons om te kiezen wat we willen. Wij zijn zeer tevreden en zeggen dan ook “KEEP UP THE GOOD WORK!”

IMAGIN.studio B.V.


Naam: Martijn Versteegen
Functie: Chief Commercial Officer & Co-founder

De aanpak van Gilbert van Asselt is persoonlijk en kenmerkt zich door zijn opstelling als echte sparringpartner als het gaat om het registreren en bewaken van ons internationale merk. Hij denkt met ons mee en is een expert op zijn vakgebied.

Student Verhuis Service B.V.

Naam: Adrien J.G. Perret
Functie: Algemeen Directeur

 Ik ben erg te spreken over de service die Merkenbureau Van Asselt mij heeft geboden door de jaren heen. Vooral in het begin heb ik veel ondersteuning gehad van Gilbert van Asselt, zowel op strategisch als juridisch gebied. Hij is een goede sparringpartner die meedenkt hoe je je merk goed beschermt. Ook als je vragen hebt buiten hun vakgebied, wordt het juiste contact voor je gevonden. Gilbert van Asselt heeft me ook bijgestaan bij een conflict waarbij mijn merk werd misbruikt door concurrenten. Strategie, preventie en, helaas noodzakelijk, ook actie als het moet. Daarom ben ik al jarenlang vaste klant.  

Merkbescherming verdient het juiste advies! En dit tegen de juiste prijs!